The ICT company since 1988
KeeminK Design

KeeminK Design is een in 1988 opgericht softwarebedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en realiseren van maatwerksoftware op het gebied van ondermeer telematica, administratieve en logistieke automatisering.

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor implementatie, beheer en onderhoud van uw bedrijfsnetwerk en hardware.


Met name het ontwerpen van koppelingen tussen computersystemen van u en uw afnemers is een voorbeeld van de door ons ontwikkelde maatwerksoftware op het gebied van telematica, waarmee u kunt inspelen op de toenemende informatie-behoefte dankzij verwerking door elektronische communicatie.

Daarnaast kunnen wij tevens ervoor zorgdragen dat bijvoorbeeld inname en uitgifte van goederen
via communicatienetwerken geregistreerd worden en vervolgens gekoppeld aan uw eigen
automatisering.


Met TRADIUM Business Software hebben wij een platform ontwikkeld voor uw gehele bedrijfsautomatisering. Van inkoop tot facturatie, van winkelbevoorrading tot magazijnbeheer, van geïntegreerde e-mail tot rapportages: Met TRADIUM heeft u de software van de toekomst nu reeds in huis.
Maar ook op het gebied van integratie van uw telefooncentrale in uw PC-netwerk of POS-systemen (Point Of Sale) en artikelbeheer hebben wij toepassingen gerealiseerd, waarvan wij u in onze website in het kort een indruk geven.


KeeminK Design B.V.
Frankweg 19
2153 PD  Nieuw-Vennep
Neem contact met ons op!
Telefoon: +31(0)252-620888
E-mail: info@keeminkdesign.nl
Support nodig?
+31(0)252-620888
support@keeminkdesign.nl